DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 18.12.2017 07:56:25

ZŠ a MŠ Blatnice pod Svatým Antonínkem

výlet 3. tř. ‚ 4.A a 4.B - květen 2012

 Školní výlet 3.tř.‚ 4.A a 4.B - květen 2012   

 

     16. 5. 2012 jsme společně tři třídy vyjeli na výlet do Rožnova pod Radhoštěm. Cesta proběhla bez problémů, děti byly velmi hodné, očekávaly, co zažijí. Počasí nám přálo, bylo pod mrakem, ale nepršelo. Navštívili jsme soukromou výrobnu svíček, skanzen a Gibon park, kde se děti vyřádily. Návrat byl až kolem 19 hodiny.

A názory dětí?

 

 Kristýna Žufanová:

Výlet se mi strašně líbil. Ve svíčkárně jsme si mohli obarvit svíčku a nechat si ji. Pak jsme byli v muzeu, kde byly staré domy. V lanovém centru byly všelijaké prolézačky a trampolíny. Ale ze všeho nejvíc mě zaujala vodní koule.To jsme si mohli vyzkoušet všichni.

 

  Michaela Vařechová:

Mně se nejvíc líbilo v lanovém centru. Tam byli všelijaké prolézačky, veliká koule na vodě, skluzavka a trampolíny. Ve výrobně svíček nám řekli, jak se svíčky vyrábí a zdobí a pak jsme si to mohli zkusit sami. Každý dostal svíčku a namočil si ji v barvě, kterou si vybral. Ve skanzenu jsme chodili po starých domech a pak jsme se stavili na občerstvení.

 

  Lukáš Sup:

Nejvíc se mi líbila trampolína, i velká byla dobrá. Byla dobrá i skluzavka a bublina. Ve Skanzenu jsem si koupil nožík a ještě sestře naušnice a mamce Štramberské uši a koupil jsem si i kofolu.