DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 18.12.2017 07:56:25

ZŠ a MŠ Blatnice pod Svatým Antonínkem

Volejbal 2009/2010
 
           Volejbal 2009/2010          
 
 
Družební setkání ve Velké nad Veličkou
  

     Dne 9.4.2010 se naše děvčata zúčastnila volejbalového turnaje ve Velké nad Veličkou. Zdejší základní škola má družbu s polským Gymnáziem Nowi Dvor, dvakrát za rok se tyto školy navštěvují. Při setkáních se žáci mimo jiné utkávají také na sportovištích např. ve volejbale, fotbale, florbale a stolním tenise. K zápasům jsou přizváni i žáci z okolních škol.

     Naše volejbalistky po výhře nad Velkou 2:0 a prohrách s Hroznovou Lhotou a Gymnáziem Nowi Dvor 2:1 obsadily 3.místo.

 

Okresní přebor Hodonín - 4. kolo

    Dne 27.3.2010 se v Hodoníně konalo 4.kolo okresního přeboru ve volejbale starších žaček. Naše družstvo přijelo skvěle připravené a postupně porazilo soupeřky z Hodonína A i B a po úžasném souboji i děvčata z Hroznové Lhoty poměrem setů 25:23, 23:25 a 15:11, přestože má nejmladší hráčky.
 
Všem hráčkám za vzornou reprezentaci děkujeme a gratulujeme!
 
 
  
 
Školu reprezentovaly:
Žajdlíková Lucie, Těthalová Aneta, Letovská Vendula, Žajdlíková Adéla, Janíková Lucie, Makian Diana, Křápková Martina, Nejezchlebová Silvie.
 
            
 
  

Okresní přebor Hodonín - 3. kolo

 
Dne 13.2. 2010 se v Hodoníně uskutečnilo 3.kolo okresního přeboru starších žaček ve volejbale. Naše družstvo bylo postiženo velkou nemocností, přesto dokázalo obhájit 3. místo z minulého kola po výhře nad družstvem Bzenec A. Týmy Hroznové Lhoty a Hodonína A byly nad naše síly.
 
 
Školu reprezentovaly:
Žajdlíková Lucie, Letovská Vendula, Janíková Lucie, Makian Diana, Brhelová Bára, Žajdlíková Adéla, Nejezchlebová Silvie.
 
 
 

Okresní přebor Hodonín - 2. kolo

    Dne 6.12.2009 se volejbalové družstvo žaček zúčastnilo 2. kola okresního přeboru v Hodoníně. Děvčata se utkala s týmy ze ZŠ Očov Hodonín A a B a se ZŠ Hroznová Lhota. Všechna utkání byla opět vyrovnaná. Nás může těšit skutečnost, že naše volejbalistky jsou nejmladší, a přesto jsou starším děvčatům rovnocennými soupeřkami.
 
  
 
Školu reprezentovaly: 
Lucie Žajdlíková, Barbora Brhelová, Vendula Letovská, Diana Makian,
Martina Křápková,Lucie Janíková, Silvie Nejezchlebová a Adéla Žajdlíková
 
 
Okresní přebor Hodonín - 1. kolo
 
    Dne 8.11.2009 se volejbalové družstvo žaček zúčastnilo 1. kola okresního přeboru v Hodoníně.
    Po odchodu tří zkušených hráček na střední školy zůstalo naše družstvo složené převážně z mladších žákyň  ze 6. a 7. třídy a pouze z jedné starší žákyně - kapitánky Lucky Žajdlíkové z 9.třídy.  Děvčata jsme zařadili do skupiny mezi starší žákyně, i přes mladší věk. Dívky sehrály tedy svoje zápasy s týmy Hodonín Očov A, Hroznová Lhota A a Bzenec A.
  Utkání byla vyrovnaná. V zápasech s družstvy Hodonína a Hroznové Lhoty nám chyběl jen kousek štěstí, Bzenec děvčata porazila.
  Do 2.kola, které se bude konat 9.1.2010 v Hodoníně, postupujeme ze 3. místa  se ziskem 6 bodů.
 
Školu reprezentovaly: 
Lucie Žajdlíková, Aneta Těthalová, Vendula Letovská, Diana Makian, Martina Křápková, Adéla Žajdlíková a Marcela Štuchalová