DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 18.12.2017 07:56:25

ZŠ a MŠ Blatnice pod Svatým Antonínkem

Volejbal 2009

          Volejbal 2009          

  Vánoční turnaj ve Velké nad Veličkou 
 
    Dne 16.12.2009 se ve sportovní hale ve Velké nad Veličkou uskutečnil tradiční vánoční turnaj mladších žaček ve volejbale, kterého se zúčastnila se družstva Velké nad Veličkou, Hroznové Lhoty, Bzence A a B a Hodonína. Bohužel některé týmy nedodržely věkový limit žaček 6. a 7. třídy a přijely se staršími žákyněmi. Přesto naše děvčata dokázala vybojovat 3. místo a získala kromě diplomu i krásné perníkové medaile.
 
 
 
 
Školu reprezentovaly:
Letovská Vendula, Janíková Lucie, Žajdlíková Adéla, Křápková Martina, Makian Diana, Juřenová Eliška, Světlíková Karolína, Janíková Michaela.

Turnaj O pohár města Strážnice

 

    Dne 25.4.2009 se ve Strážnici uskutečnil 2. ročník mezinárodního turnaje O pohár města Strážnice žaček a kadetek ročníku 1992 a mladších dívek.

    Ve třech skupinách se ho zúčastnilo celkem 9 družstev:

 TJ Jiskra Strážnice, VK Ina Skalica A, VK Ina Skalica B, Duhovka Břeclav, Junior Brno, OMS Senica, MZŠ Velká nad Veličkou, ŠSK Hroznová Lhota a ZŠ Blatnice pod Sv. Ant.

    Na tento turnaj jsme jeli spíše získávat zkušenosti, kvalita soupeřů byla opravdu výborná a náš tým byl nejmladší. Všechny zápasy se vyznačovaly velkou snahou děvčat o co nejlepší výkon, proto byl k vidění opravdu kvalitní volejbal,  většina zápasů končila minimálním rozdílem ve skóre.

 

 

  O titul a krásný pohár se ve finálové skupině utkaly dívky z Břeclavi, Strážnice a Brna. Duhovka Břeclav potvrdila na turnaji svou suverenitu a po vítězství nad Juniorem Brno se radovala z celkového prvenství. Strážnice obsadila 3.místo.

 

 

    Naše děvčata se umístila na 7.-9. místě, když porazila družstvo Ina Skalica B.

 

Za předvedený výkon a bojovnost si zaslouží velkou pochvalu.

 

Reprezentovaly:

Galářová Petra, Ondroušková Nela, Doleželová Petra, Žajdlíková Kristýna, Žajdlíková Lucie, Těthalová Aneta a Letovská Vendula.


 Okresní přebor v Hodoníně

  V neděli 19.4.2009 se naše volejbalové družstvo zúčastnilo okresního přeboru v Hodoníně. Děvčata byla rozdělena do dvou výkonnostních skupin. Družstvo Blatnice,vítěz minulého kola, hrálo v první skupině, obsazené  nejsilnějšími týmy.
  Naše dívky začaly  turnaj s týmem ZŠ Velká nad Veličkou. I přes počáteční nervozitu zvítězili 2:0.
  Pak následovaly zápasy se soupeřkami ZŠ Očov Hodonín,obě jejich družstva A i B jsme také porazili 2:0.
  O celkové prvenství jsme bojovali ve finále s Hroznovou Lhotou. První set děvčata hladce vyhrála 25:14, ve 2. setu Hroznová Lhota začala více útočit a set dopadl po velkém boji 24:26 v náš neprospěch. Třetí zkrácený set naše děvčata bohužel prohrála a v turnaji obsadila skvělé 2. místo.

Gratulujeme!

Školu reprezentovaly:
9.tř. – Žajdlíková Kristýna, Bušová Denisa
8.tř. – Žajdlíková Lucie
6.tř. – Těthalová Aneta
5.tř. – Letovská Vendula, Žajdlíková Adéla, Janíková Lucie (viz foto).
 
 
 
Turnaj ve Velké nad Veličkou
 
  V pátek 3.4.2009 se naše volejbalové družstvo děvčat zúčastnilo turnaje ve Velké nad Veličkou. Zdejší školu navštívila partnerská škola Gimnazjum Nowy Dvor Gdanski z Polska, volejbalový turnaj byl součástí programu připraveného pro partnérskou školu. V 1. zápase naše děvčata hladce přehrála družstvo ZŠ Velké nad Veličkou 2:0, ale družstva ZŠ Hroznová Lhota a hlavně sportovní třída z Polska byly nad jejich síly i díky věkové a výškové převaze.
Obsadili jsme celkově 3.místo.
 
Školu reprezentovaly:
9.tř. – Žajdlíková Kristýna, Bušová Denisa, Míšková Dana
8.tř. – Žajdlíková Lucie
6.tř. – Těthalová Aneta
5.tř. – Letovská Vendula, Žajdlíková Adéla, Janíková Lucie, Makian Diana